G.O.L.D. 4 Life

God Ontdekken en Leren Dienen voor ’t leven

Er is er een jarig…

door dec 17, 2010

Ongelooflijk maar waar… de blog viert vandaag zijn tweede verjaardag!  Hiep hiep hiep… hoeraaaaaaa.  Weeral iets om naar terug te blikken en Gods genadevolle en barmhartige hand te zien.  Simpelweg het feit dat Hij steeds heeft voorzien in de mogelijkheid om te kunnen schrijven en daarbij trouw heeft gezorgd voor meer dan voldoende stof om over te schrijven doet mij stil worden.  Als ik dan zie dat de genade die Hij schenkt aan de een weer tot genade mag zijn voor vele anderen buig ik me neer en dank ik mijn Heer: “U zij de glorie!”.

Omdat muziek een bijzonder middel kan zijn om je gedachten en gevoelens te uiten en zo de Heer te aanbidden verwijs ik graag naar volgend lied van Aaron Shust, “To God Alone“.

Soli Deo Gloria

Reacties

1 Reactie

  1. Annemarie

    Proficiat dan maar! Ik hoop dat de Heer jullie nog jaren op deze manier mag gebruiken en zo tot rijke zegen mag zijn, niet alleen voor mij, maar voor vele anderen. Inderdaad: Soli Deo Gloria!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »